Pubquiz

Gezelligheid, hilariteit en competitie: Dat zijn de kenmerken van de pubquiz van Goed Geregeld! Een pubquiz is dé ideale invulling voor een bedrijfsborrel, verenigingsavond, verjaardag, jubileum of familiefeest, eventueel inclusief drank,- of dinerarrangement. En voor horecabedrijven een leuke en gemakkelijke manier om de omzet te verhogen!

Op elke gewenste locatie

De pubquiz is geen zware kost, maar vermaak voor jong en oud, man en vrouw en voor alle niveaus. Goed Geregeld! zorgt voor een compleet verzorgde quiz, inclusief alle benodigdheden, geluid en prijzen voor de winnaars. Een Goed Geregeld! pubquiz kan op elke gewenste locatie georganiseerd worden: op locatie of in uw eigen bedrijfsrestaurant. De pubquiz is geschikt voor gezelschappen vanaf tien personen, een maximum is er niet.
Een quiz bestaat uit acht vragenrondes met vragen op allerlei gebieden waaronder muziek, sport, showbizz en algemene kennis.

Pubquiz agenda

Evenementen

Lijkt het je leuk om eens een pubquiz door ons te laten verzorgen? Vraag meer informatie aan over ons speciale kennismakingsaanbod.

Zij gingen je voor